Over Floating Hottub.

Iedereen heeft wel eens van een hottub gehoord, maar een floating hottub is natuurlijk net even wat anders. Bij ons beleef je een unieke ervaring doordat we de hottub hebben omgebouwd zodat je er ook in kan varen. Je kan met je floating hottub de hele vijver in het Schutterspark in Brunssum af en zo heb je dus alle tijd om bij te kletsen met je vrienden of vriendinnen. En dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje, want dat mag natuurlijk niet ontbreken! We zorgen voor ijsemmers zodat je drankjes lekker koel blijven gedurende de hele tocht.

Doordat het water in de hottub een temperatuur heeft van 40 graden, werkt dit ook nog eens heel ontspannend. Je spieren worden hierdoor tot 90% ontlast van hun werk en dat maakt dit ook nog eens een hele relaxte ervaring. Hierdoor kom je dus ook helemaal tot rust!

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De hottubs kunnen niet kapseizen en ze zijn uitvoerig berekend en getest. Ook hierdoor kan je gewoon ontspannen het water op gaan!

Praktische informatie:

De vaart start op het tijdstip dat je hebt geboekt. Wees daarom ongeveer 15 minuten van tevoren aanwezig zodat je je op je gemak om kan kleden en we uit kunnen leggen hoe de floating hottub werkt. Er zijn kleedhokjes en kluisjes aanwezig dus je kan je gewoon op je gemak omkleden en je kostbare spullen veilig opbergen. Ook is er een toilet aanwezig. Neem zelf een handdoek, slippers en een badjas mee. Denk je dat je niet genoeg zal hebben aan het aantal drankjes in het arrangement? Bestel dan gemakkelijk voor dat je vertrekt nog wat extra drankjes bij de snackbar bij het vertrekpunt.
De floating hottub wordt standaard opgewarmd naar 39-40 graden. Wil je het liever wat minder warm? Geen probleem! Geef dit van te voren aan en we passen de hottub aan naar de door jou gewenste temperatuur. De floating hottub biedt plaats aan maximaal 6 volwassenen.

Ons website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat geeft u toestemming voor deze cookies.  Meer info